Inscripció de Soci

La quota anual per familia pel curs 2017-2018 es de 35€ i l´Ampa girarà un rebut bancari avanç del principi del curs 2017-2018.

Adjuntar copia del document del ingrés efectuat al:
Numero de compteES22 0081 0052 0800 0235 7441
Codi BICBSAB ESBB
BeneficiariAMPA CEIP LOLA ANGLADA
1Pares/Tutors
2Alumnes
NomCognomsCurs
3Extraescolars
AlumneHorariDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
4Socialitzacio
Alumne¿Participa en el programa de socialitzacio de llibres?
5Carnestoltes
¿Esteu interessats en participar en la rua de carnestoltes del 2018?
Sì estem interresats en participar en la rua de carnestoltes
No estem interresats en participar en la rua de carnestoltes
  1. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), AMPA ESCOLA LOLA ANGLADA us informa que les dades que es sol·liciten en aquesta sol·licitud s'inclouran en un fitxer automatitzat y o manual (adreça c/ Segarra s/n, 08192 Sant Quirze del Vallès , Barcelona, email: ampa.lola.anglada@gmail.com), s'utilitzaran per oferir-vos informació sobre activitats i serveis relacionats amb l’ AMPA ESCOLA LOLA ANGLADA i la seva gestió.
  2. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit a AMPA ESCOLA LOLA ANGLADA (als contactes abans indicats), indicant expressament el concret dret que vol exercitar.
  3.   Marcant aquest casella, l'usuari consent i autoritza expressament a AMPA ESCOLA LOLA ANGLADA a l’obtenció i publicació, dels drets d’imatge i veu del MENOR captats en una o més sessions fotogràfiques i/o de filmació durant la seva participació al curs o a les festes, en qualsevol suport o mitjà de difusió que AMPA ESCOLA LOLA ANGLADA determini per un període de temps il·limitat amb caràcter gratuït i renunciant a qualsevol tipus de contraprestació i en prova de conformitat, acceptació i prestació de consentiment exprés a tot l’anterior, ACCEPTA, en nom propi i com a representant legal del MENOR.
3Justificant